Bönerapporten skickas med epost varannan vecka. I bönerapporten berättar vi vad vi ser hända ute i världen på förföljelsefronten och du får information om hur du kan stöda vårt arbete.
 
Här i väst har vi ofta ganska bråttom, men genom den regelbundna bönerapporten blir du påmind om det viktiga förbönsarbetet och vad du kan göra för dina lidande bröder och systrar. Välkommen med!

Om du inte får epost från oss, kolla då att brevet inte fastnat i ditt skräppostfilter. Tack!

Information om hur vi använder uppgifterna i enighet med GDPR: När du väljer att prenumerera på bönerapporten införs uppgifter om namn och e-postadress samt start- och slutdatum för prenumerationen. Dessutom anges om prenumerationen gäller den svenska, finska eller engelska versionen och om den sänds ut i html- eller textformat. Webbtjänsten som används för att sända ut brevet innehåller dessutom information om sända och öppnade e-postmeddelanden, kontaktspråk, plats samt mest använt e-postprogram. Uppgifterna behandlas för att kunna skicka ut brevet och för att kunna följa med hur mycket brevet läses. Uppgifterna kan också användas för att sända andra meddelanden som gäller Bönerapporten eller föreningens verksamhet. Om du säger upp din prenumeration, raderar vi alla uppgifter.
 
* visar obligatoriska fält